Empowering your digital world
 

Hulp op afstand

Niet alle problemen moeten op locatie opgelost worden, sommige kunnen ook op afstand opgelost worden. Daarom bieden wij ook onze dienst aan op afstand. Dit betekent dat wij vanaf ons kantoor uw computer over nemen om uw IT problemen op te lossen.
Nadat wij klaar zijn met u te helpen wordt uw computer direct van onze hulp op afstand lijst gehaald, dit zorgt ervoor dat we niet zonder toestemming nog te computer over kunnen nemen.

Heeft u een probleem die mogelijk op afstand kan worden opgelost neem dan snel contact met ons op.

Hoe werkt de tool?
1. Klik op het icoontje van TeamviewerQS

2. Nadat TeamviewerQS is gedownload kunt u het bestand openen vanuit de download folder.

3. Hierna komt Windows met een melding of u toestemming wilt geven om aanpassingen te maken, Klik hier op ja. (Dit is nodig zodat de app kan worden geïnstalleerd.)

4. Nadat TeamviewerQS is geïnstalleerd zal Teamviewer een nieuw venster openen, hier wordt u gevraagd om de EULA en de DPA te accepteren, vink links onder de optie aan en klik hierna rechts onder op doorgaan (Continue).

5. Nu is de installatie van TeamviewerQS afgerond, op dit moment ziet u een ID en wachtwoord. Geef deze gegevens aan IT-Onsite door zodat wij uw computer kunnen overnemen.Download hier TeamviewerQS,


 
E-mailen
Bellen