Empowering your digital world
 


Wie zijn wij

Wij zijn twee jonge ondernemers in de ICT-branche, gedreven door innovatie en het leveren van hoogwaardige diensten. Met een frisse kijk op technologie streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten. Onze focus ligt op het opbouwen van sterke relaties, het overtreffen van verwachtingen en het creëren van waarde in de technologische branche.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Ons team

Danny van Dijk

Danny van Dijk

Positie Eigenaar

Ervaring In september 2016 begon ik mijn avontuur in de ICT-wereld door te starten met de opleiding Medewerker Beheer ICT niveau 3. Dankzij mijn inzet en motivatie kon ik al snel overstappen naar de opleiding ICT-beheerder niveau 4, waar ik mijn vaardigheden verder ontwikkelde. Na het afronden van mijn opleiding in juni 2020 kreeg ik de kans om als werkplekbeheerder te werken in het CWZ ziekenhuis. Hier leerde ik om onder druk te presteren en oplossingsgericht te denken in een dynamische omgeving. Na 2,5 jaar bij het CWZ besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik maakte de overstap naar Cloudshapers, een bedrijf gespecialiseerd in cloudoplossingen.

Mandy van Loon

Mandy van Loon

Positie Eigenaar

Ervaring Op dit moment studeer ik International Business met een specialisatie in marketing en sales. Gedurende mijn studie heb ik me ook gericht op e-commerce, e-fulfilment en ondernemerschap door middel van een boeiende minor. Deze combinatie van vaardigheden en kennis stelt me in staat om een frisse en innovatieve benadering te brengen naar de diensten die we aanbieden. Ik geloof dat IT-ondersteuning niet alleen efficiënt en betrouwbaar moet zijn, maar ook toegankelijk en persoonlijk. Dit heeft mij geïnspireerd om dit bedrijf te starten en een verschil te maken in het leven van mensen. Bovendien heb ik altijd een passie gehad voor het opstarten van mijn eigen bedrijf. De vrijheid om mijn eigen visie te volgen, mijn eigen strategieën te implementeren en mijn eigen team op te bouwen, heeft mij altijd enorm aangetrokken

 
E-mailen
Bellen