Empowering your digital world
 

Wat wij doen
Welkom bij ons kleine IT-bedrijf! Bij ons draait alles om het bieden van oplossingen op maat voor al uw IT-behoeftes. Of u nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten, aanpassen of optimaliseren van een (nieuw) computersysteem of het opzetten van een veilig en snel thuisnetwerk, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.
Onze diensten omvatten onder meer:

- Advies en consultancy
- Ondersteuning bij hard- en software
- Thuis netwerk inrichten/ optimaliseren/ beveiligen
- NAS (Netwerk Attached Storage) installatie/ hulp/ advies
- Smart home installatie
- Onderhoud en ondersteuning zowel op locatie als op afstand
- En nog veel meer persoonlijke gerichte klussen

Wij van IT-Onsite streven er naar om elke klant persoonlijke aandacht te bieden, daarbij streven wij naar oplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u verder kunnen helpen om uw IT-doelen te bereiken!

 

 

Hulp op afstand:
Heeft u hulp nodig bij uw IT-problemen, maar is persoonlijk langs komen overbodig of niet mogelijk? Geen probleem! Wij bieden ook IT-hulp op afstand, zodat we snel en veilig kunnen werken om uw problemen op te lossen, waar u ook bent. Klik hier voor support.Tarieven:
Ontdek onze tarieven pagina voor een overzicht van onze diensten en prijzen. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft. U vind hier onder andere onze tarieven voor hulp op locatie, op afstand en onze handige samengestelde pakketten.  Klik hier voor onze tarieven.Contact:
Wilt u een persoonlijke of op een maat gemaakte IT oplossing neem dan gerust contact via ons contact formulier of stuur een appje naar 06-17617783 
E-mailen
Bellen